FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπαράζ «τρανταχτών» αποχωρήσεων στον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει λίγες ημέρες πριν, είχε τονίσει εκτός των άλλων πως όποιος δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία… θα αποχωρήσει.

Και επειδή μέχρι στιγμής ότι λέει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αυτό γίνεται… σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα είναι ονόματα όπου πέρυσι ήταν βασικά και αναντικατάστα.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της «Sportime» η αντικατάσταση του Μπάμπη Τενν δρομολογεί εξελίξεις και όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα η αθλητική εφημερίδα αναφέρει πως οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Μάρκ Ασίγκμπα, Μπόγιαν Σαράνοφ και Αμπντούλ Οσμάν είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Διαβάστε ακριβώς τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Η αντικατάσταση του Μπάμπη Τεννέ από τον Μάκη Χάβο δρομολογεί εξελίξεις και όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της Λαμίας, με τους Ασίγκμπα, Σαράνοφ, Οσμάν και Βασιλαντωνόπουλο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, το ενδεχόμενο αποχωρήσεων συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και οι εμφανίσεις κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό έριξαν τις μετοχές συγκεκριμένων παικτών. Πρώτος στην λίστα της εξόδου ο Ασίγκμπα ο οποίος προβλημάτισε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς χάνοντας τον προσωπικό του αντίπαλο στα πρώτα δύο γκολ ενώ και ο γκολκίπερ Σαράνοφ δεν έχει πείσει, γεγονός που συνδυάζεται με την απόκτηση του Μπαντή.

Παράλληλα, δυσφορία υπάρχει τόσο για τον Αμπντούλ Οσμάν που πρέπει να καλύψει αρκετό έδαφος ενώ και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δεν έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής να ξεχωρίσει.

Βέβαια όλα αυτά για την ώρα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από κάπου και καλό θα ήταν η ΠΑΕ να εκδώσει μια ανακοίνωση διάψευσης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button