Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ύμνοι Ράκιτιτς για Μόντριτς

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για τον συμπαίκτη του στην Κροατία και καλό του φίλο, Λούκα Μόντριτς, τονίζοντας πως του αξίζει απόλυτα να πάρει σπίτι του τη φετινή Χρυσή Μπάλα.

Μέλι… έσταξε ο Ράκιτιτς σε δηλώσεις που έκανε για τον Λούκα Μόντριτς. Οι δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές διατηρούν πολύ καλή σχέση και το περασμένο καλοκαίρι έφτασαν μαζί ως τον τελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας.  Η περσινή σεζόν ήταν για τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης ίσως η καλύτερη στην καριέρα του, αφού κατάφερε να κατακτήσει με τη «βασίλισσα» το τρίτο συνεχόμενο Champions League πραγματοποιώντας σταθερά πολύ καλές εμφανίσεις, κάτι που είχε ω φυσικό επακόλουθο να είναι εκ των τριών υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ.  Όσο αφορά τον Ράκιτιτς πάντως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν δεν μπορεί να είναι άλλος από τον συμπατριώτη του.

«Ο Λούκα είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο “όπλο” στη La Liga. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο φέτος και εμείς οι Κροάτες είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν. Του εύχομαι να κερδίσει τον τελευταίο τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ακόμα (σ.σ. Χρυσή Μπάλα) γιατί το δικαιούται απόλυτα», δήλωσε αρχικά ο μέσος της Μπαρτσελόνα.  Σχετικά με κάποια παράπονα μελών των «μπλαουγκράνα» ότι ο Μέσι δεν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για την Χρυσή Μπάλα, ο Ράκιτιτς είπε πως αυτά βασίζονται στη ζήλια: «Όσοι ζηλεύουν τον Λούκα, ας πεθάνουν απ’ τη ζήλια τους. Είμαι περήφανος για αυτόν και είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα ήμουν αν κέρδιζα εγώ αυτούς τους τίτλους! Είμαστε μαζί στην εθνική ομάδα εδώ και 11 χρόνια, τον αγαπώ σαν αδερφό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να παραμείνει στην εθνική, δεν ξέρω τι θα αποφάσιζα αν είχε αποσυρθεί».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button