Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έσπασε το ρεκόρ του Σέεντορφ, ο Φαν ντεν Μπεργκ!

Και  μάλιστα ρεκόρ 25 ολόκληρων ετών που είχε ο θρυλικός Ολλανδός χαφ.

Ο Σεπ φαν ντεν Μπεργκ έχει αναγκάσει αρκετούς σκάουτερ από όλη την Ευρώπη να σπεύδουν να παρακολουθήσουν αγώνες της Τσβόλε.

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν και πάλι βασικός στην νίκη με 1-0 απέναντι στην Χρόνινχεν και έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Κλάρενς Ζέεντορφ.

Σε ηλικία 16 χρόνων και 256 ημερών ο Φαν ντεν Μπεργκ έφτασε τις δέκα συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία και έσπασε ένα ρεκόρ που κατείχε τα τελευταία 25 χρόνια ο Κλάρενς Ζέεντορφ. Με την φανέλα του Άγιαξ ο Ζέεντορφ είχε φτάσει σε διψήφιο αριθμό συμμετοχών σε ηλικία 17 χρόνων και 3 ημερών!

Ο κοκκινομάλλης Φαν ντεν Μπεργκ έχει ύψος 1,90 και συνεχίζει να μεγαλώνει και το καλό είναι ότι μεγαλώνει παίζοντας βασικός στην πρώτη ομάδα της Τσβόλε. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι αρκετά θαρραλέος και στο γήπεδο μοιάζει ήδη αρκετά ώριμος! Μεγάλο του μειονέκτημα είναι η δύναμη και χάνει για την ώρα αρκετές μονομαχίες στον αέρα. Πάντως είναι αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια και από αυτόν χτίζονται αρκετές επιθέσεις της Τσβόλε.

To MAC PARK Στάντιον είναι γεμάτο σκάουτερ σε κάθε παιχνίδι της Τσβόλε για τον νεαρό ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020! Μόνιμη θέση έχουν άνθρωποι της Λίβερπουλ και της Ντόρτμουντ όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε, Γκέραρντ Νάικαμπ. Ήδη ο νεαρός στόπερ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και φιγουράρει σε αρκετές λίστες με τα ανερχόμενα αστέρια του Ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button