Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Premier League και Γουέστ Χαμ πάνε μαζί!

Με μία επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε 3-1 της Γουότφορντ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League για τη νέα σεζόν.

Ήταν τελικός παραμονής, η Γουέστ Χαμ το ήθελε περισσότερο και κάπως διέλυσε τη Γουότφορντ (3-1), εξασφαλίζοντας επί της ουσίας την παραμονή της στην Premier League και τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες μπήκε γκαζωμένη από το πρώτο λεπτό, δεν άφησε περιθώριο στις «σφήκες», φτάνοντας πάρα πολύ εύκολα στη νίκη που τη φέρνει στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Νάιτζελ Πίρσον είναι σε δύσκολη θέση, αφού έχει διαφορά μόλις τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και στις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει εντός τη Μάντσεστερ Σίτι και εκτός την Άρσεναλ.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, στις δύο πρώτες φάσεις που δημιούργησαν τα «σφυριά» ευτύχησαν να προηγηθούν, καθώς αρχικά στο 6’ ο Αντόνιο με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 10’ με κεφαλιά ο Σούτσεκ από σέντρα του Μπόουεν έγραψε το 2-0.

Το καλύτερο γκολ του αγώνα όμως πέτυχε στο 36’ ο Ντέκλαν Ράις που με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, κλείδωσε από πολύ νωρίς τη νίκη για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Γουότφορντ έδειχνε να αντιδρά, αφού μείωσε ο με τον Ντίνι (49’) έπειτα από φάση διαρκείας, αλλά το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button