ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πρεμιέρα της Κ17… μέσα από τα μάτια της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, για την πρεμιέρα της ομάδας Κ17 της «κυανόλευκης» ομάδας.

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Υποδομών Κ17 της Super League όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής η Λαμία ηττήθηκε εντός  έδρας από τον Παναιτωλικό με 0-1 χάρη σε ένα γκολ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία με ταχύτητα και συγκέντρωση, γρήγορες μεταβιβάσεις και όρεξη για παιχνίδι, μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 8΄με τον Νικολόπουλο αλλά και στο 44΄με τον ίδιο παίκτη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο τέλος της αναμέτρησης όταν στο 87΄ο Μαυράδας απέκρουσε την κεφαλιά του Θεοτοκάτου, όμως ο Σκιαδάς πήρε το “ριμπάουντ” και πέτυχε το χρυσό γκολ του αγώνα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου-Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Νικολόπουλος, Ντζιος, Τόλα (80΄Τσιάτσιος), Κωστάκος (50΄ Χύσκα), Ματθαίου (91΄Αναγνωστόπουλος).

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Νταλιάνης, Γιάκος (86’ Παπαχρήστος), Λαζαρίδης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Λάκκας (61’ Φραγκούλης), Ντούλιας (68’ Δήμος), Θεοτοκάτος, Μπελεβώνης (90’ Τσιακούμης), Τρομπούκης (58’ Καρατσόλης).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button