Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ικάρντι: Να αποδείξω ότι μπορώ να βρίσκομαι στην Εθνική

Την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, σχολίασε σε συνέντευξή του ο Μάουρο Ικάρντι.

Στην διάθεση του Λιονέλ Σκαλόνι τίθεται και πάλι ο Μάουρο Ικάρντι για τα προσεχές φιλικό με την Κολομβία, καθώς ξεπέρασε το μυικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επιστρέφει στις προπονήσεις της «αλμπισελέστε».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, δήλωσε πως αφήνει πίσω του την κριτική που δέχθηκε και πως θέλει να δείξει στους Αργεντινούς το καλό του εαυτό.  «Θα είμαι πάντα στην διάθεση της εθνικής και θέλω να δώσω το καλό παράδειγμα στην ομάδα. Είμαι εδώ για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Ο προπονητής συνεχίζει να δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα με την εθνική» ανέφερε ο 25χρονος επιθετικός.

«Αποφάσισα να ξεχάσω την κριτική που δεχόμουν στο παρελθόν. Θέλω να δείξω στους συμπατριώτες μου την καλή μου πλευρά. Δεν σκέφτομαι το γιατί έμεινα εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν μια απόφαση του προπονητή. Υπέφερα να βλέπω την εθνική από το σπίτι μου, αλλά θα είμαι πάντα διαθέσιμος όποτε μου ζητηθεί» προσέθεσε.  Όσο για τις φήμες που ήθελαν να μένει εκτός αποστολής γα το Μουντιάλ της Ρωσίας, λόγω της σχέσεις του με την Γουάρντα Νάρα ( πρώην σύζυγος του Μάξι Λόπεζ), ο ίδιος τόνισε:  «Έχω την προσωπικότητα να δεχθώ τις κριτικές. Στις μέρες μας δέχεσαι κριτική για το οτιδήποτε και αυτό μπορώ να το διαχειριστώ εφόσον δεν με αγγίζει» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button