Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νοκ άουτ ο Κάλινιτς

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του επιθετικού της Ατλέτικο, Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο, κατά την διάρκεια της ισπανικής προπόνησης.

Κροάτης… ασθενής! Ο Νίκολα Κάλινιτς, περί ου ο λόγος, “λαβώθηκε” στον δεξιό του αστράγαλο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από την προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “As”.

Ενός κακού μύρια έπονται, με τον Νίκολα Κάλινιτς να επιχειρεί να ξορκίσει την “κατάρα” που τον ακολουθεί από την περσινή σεζόν, αλλά να μην τα καταφέρνει.

Ο 30χρονος φορ -που προσπαθεί να αναρρώσει από το αγωνιστικό… κώμα της περασμένης σεζόν, κατά την οποία διένυσε περίοδο παρατεταμένης αφλογιστίας, σκοράροντας μόλις 6 φορές σε σύνολο 41 εμφανίσεων με τους “ροσονέρι”, όμως η τύχη δεν δείχνει να είναι με το μέρος του.

Ο Βαλκάνιος κυνηγός ήταν “τσακωμένος” με το γκολ στους Μιλανέζους και σαν να μην έφτανε αυτό, τέθηκε εκτός κροατικής αποστολής, χάνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στα ρωσικά γήπεδα, καθώς αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Το κακό τρίτωσε, πλέον, για τον διεθνή με την “Χρβάτσκα” (42 συμμετοχές/15τέρματα) στράικερ, ο οποίος μπαίνει στα… πιτς των “κολτσονέρος”, με την ακριβή επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους να παραμένει ερωτηματικό και τον Ντιέγκο Σιμεόνε να στερείται τις υπηρεσίες ενός εκ των κυριότερων επιθετικών του όπλων.

Χαρακτηριστικό της κακοδαιμονίας του άλλοτε γκολτζή της Φιορεντίνα, το γεγονός πως έχει πατήσει χορτάρι μόλις 34′ σε επίσημο ματς για λογαριασμό των “ροχιμπλάνκος” από την στιγμή που πήγε στη Μαδρίτη, προξενώντας πονοκέφαλο στον ‘Τσόλο”, ο οποίος χάνει ένα σημαντικό εξάρτημα της μαδριλένικης επιθετικής λειτουργίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button