Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σοκ στη Μορεϊρένσε: Αποκλεισμός ενός έτους!

Σοκ για την Μορεϊρένσε στην Πορτογαλία με την επιβολή ποινής αποκλεισμού ενός χρόνου από όλες τις διοργανώσεις για διαφθορά – δωροδοκία. Θα κάνει έφεση η ομάδα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Στην Μορεϊρένσε έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για υποθέσεις διαφθοράς – δωροδοκίας που αφορούν ακόμα και την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα κρίθηκε ένοχη για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια.

Η υπόθεση αφορά αναμετρήσεις της σεζόν 2011-12 (όταν η Μορεϊρένσε εξασφάλισε την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία) και ειδικότερα απέναντι σε Σάντα Κλάρα και Ναβάλ, παίκτες των οποίων προσεγγίστηκαν, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση. Ο πορτογαλικός σύλλογος έχει δικαίωμα έφεσης, ωστόσο όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά media ήταν τόσο ακλόνητες οι αποδείξεις που δύσκολα θα μπορέσει να ανατραπεί η ποινή. Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας μεταφέρουν την πληροφορία πως το αρμόδιο Όργανο έκανε γνωστή την ποινή και ότι η Μορεϊρένσε θα κάνει έφεση επί της ποινής, θεωρώντας πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα της προσάπτουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button