FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άλλαξε σύστημα… και νοοτροπία!

Ο ΠΑΣ Λαμία εχθές παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο, στο φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας, με τον Μάκη Χάβο να παρατάσσει την ομάδα της Φθιώτιδας με διαφορετικό σχήμα απ΄ότι είχαμε συνηθίσει.

Τη νίκη με σκορ 1-3 πανηγύρισε εχθές ο ΠΑΣ Λαμία στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, μπορεί να μην έκανε πάταγο, όμως έπαιξε πρώτη φορά με διαφορετικό σύστημα, αλλάζοντας μάλιστα και την νοοτροπία του παιχνιδιού της.

Είδαμε τη Λαμία μετά από αρκετό καιρό να είναι επιθετική, να έχει την μπάλα και να επιτίθεται συνεχώς και να πετυχαίνει και τρία γκολ, ενώ είχε και την δυνατότητα να βάλει και άλλα.

Όλο αυτό άλλαξε από την στιγμή που άλλαξε και το σύστημα της ομάδας. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο ΠΑΣ έπαιζε το γνωστί 3-4-3 επί Μπάμπη Τεννέ, όμως ο Χάβος γύρισε την ομάδα στο κλασσικό 4-2-3-1.

Είδαμε να παίζει βασικός ο Τάσος Καραμάνος, για τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία είπε τα καλύτερα λόγια, μιας και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από μία θέσεις, ενώ πολύ καλά σημάδια με το συγκεκριμένο σύστημα έδειξε και ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος είχε συνεχή τροφοδότηση.

Μέσα από την δουλειά τώρα, θα βγουν και άλλα καλά στοιχεία της ομάδας της Λαμίας στην επιφάνεια, καθώς διαθέτει και εμπειρία, και ποιότητα αλλά και γρήγορους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button