FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα «κλασσικό» αριστερό εξτρέμ… για τον ΠΑΣ Λαμία(pics+vids)

Χθεσινό δημοσίευμα του SDNA, τόνιζε πως ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Το όνομα αυτου… Κενάν Μπαργκάν. Δείτε το αφιέρωμα του LamiaSports για τον αριστερό εξτρέμ από την Καβάλα.

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΣ θα κάνει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, λίγες ήμερες πριν τελειώσει η προθεσμία για μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Το SDNA, με χθεσινό του δημοσίευμα ανέφερε πως η Λαμία είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» τον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Το LamiaSports, μάζεψε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον Κενάν και σας τον παρουσιάζει.

Κενάν Μπαργκάν

Ο Κενάν Μπαργκάν έχει γεννηθεί στις 25 Οκτωβρίου του 1988 στην πόλη της Καβάλας, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Πρώτη ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο ήταν η Ασπίδα Ξάνθης, ενώ το καλοκαίρι του 2008 πήρε την πρώτη του μεταγραφή στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Εκεί έπαιξε σε μόλις 3 παιχνίδια, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Μετά τον Οδυσσέα ήρθε η ευκαιρία στην ομάδα της Βέροιας. Στην ομάδα της Ημαθίας έκατσε συνολικά πέντε χρόνια, έπαιξε μαζί της σε Football League και SuperLeague και συμπλήρωσε 127 συμμετοχές, 11 γκολ και 12 ασίστ.

Όταν έφυγε από την Βέροια, τον Σεπτέμβριο του 2015 πήγε στην ΑΕΛ Καλλονής.

Η ομάδα της Καλλονής τότε ήταν νεοφώτιστη στη SuperLeague και ο Μπαργκάν την βοήθησε όσο μπορούσε, έχοντας 17 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Τον Γενάρη του 2016 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα, για λογαριασμό του Πανιωνίου, όμως δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του.

Κάθισε μόλις ένα εξάμηνο, έπαιξε σε 16 παιχνίδια και αποχώρησε και πάλι για τα βόρεια.

Όμως, αυτή την φορά έπαιξε σε μία ομάδα με βαριά φανέλα, η οποία είχε ως στόχο την άνοδο στη SuperLeague.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τον Άρη. Την πρώτη του χρονιά δεν είχε την χαρά να δει την ομάδα του να ανεβαίνει καθώς έπεσαν πάνω στο «τραίνο» του ΠΑΣ Λαμία.

Βέβαια, την επόμενη χρονιά κατάφεραν και ανέβηκαν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Α΄Εθνική. Ο Κενάν έπαιξε σε 47 παιχνίδια με τους «κίτρινους» πέτυχε 8 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 11…

Πλέον είναι ελεύθερος να αγωνιστεί σε όποια ομάδα επιθυμεί…

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπαργκάν από τα ελληνικά γήπεδα:

Δείτε και μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Κενάν Μπαργκάν:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button