Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Φθιώτιδας: «Τα πρώην μέλη της διορισμένης διοίκησης… πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι»

Η απάντηση της εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην ανακοίνωση με τα περιοριστικά μέτρα της προηγούμενης διοίκησης.

Η απάντηση της εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην ανακοίνωση με τα περιοριστικά μέτρα της προηγούμενης διοίκησης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή παρερμηνειών και εντυπώσεων οφείλουμε να δηλώσουμε τα εξής: Τα πρώην μέλη της διορισμένης διοίκησης της Ε.Π.Σ.Φ. «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι».

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Φ. ασκείται αποκλειστικά από τα νομίμως εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ., τα οποία προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2021.

Οι πρώην διορισμένοι δεν έχουν καμία απολύτως συμμετοχή στο διοικητικό καθεστώς της Ε.Π.Σ.Φ. και αυτό αποδεικνύεταιτόσο από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών όσο και από την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Λαμίας.

Οι όποιες αποφάσεις αφορούν την εν γένει λειτουργία της Ενώσεως, την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, τη σύνταξη της προκήρυξης των πρωταθλημάτων, την συγκρότηση των Επιτροπών, τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων, την πληρωμή των υπαλλήλων και την πληρωμή των οικονομικών υποχρεώσεων της Ε.Π.Σ.Φ., λαμβάνονται από τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία εξελέγησαν από τις ανωτέρω αρχαιρεσίες και αποτελούν επιλογή των αθλητικών σωματείων.

Δεν υπάρχει κύριοι «διοίκηση Καρακάξη», μας τέλειωσε και αυτό είναι ξεκάθαρο από τις δικαστικές αποφάσεις, οπότε οποιαδήποτε απόπειρα παραπλάνησης του ποδοσφαιρικού κόσμου πέφτει στο κενό και το μόνο που πετυχαίνετε είναι η δημιουργία ψευδαισθήσεων και φρούδων ελπίδων στους εαυτούς σας και στους ελάχιστους υποστηρικτές σας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button