Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το “σσσσς” Μαβράι στον Ντιέγκο Κόστα (pic)

Σε ρυθμούς άφιξης Μαβράι ο Αρης μετά το παιχνίδι (10/9) με τη Σκωτία κι από ένα ματς της Εθνικής Αλβανίας έρχεται η ιστορία με τον νέο παίκτη που θα μπει στα σχέδια του Πάκο Ερέρα.

Μπάσα και Μαβράι είναι στα πλάνα του Κριστιάν Πανούτσι, του προπονητή της Αλβανίας. Μετά το ματς έρχονται Θεσσαλονίκη.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα του Μερτζίμ Μαβράι ώστε να ανακοινωθεί και επισήμως η απόκτησή του από τον Αρη. Οπως είναι γνωστό, από την προηγούμενη εβδομάδα, με σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media ο Θεόδωρος Καρυπίδης, είχε γνωστοποιήσει τη συμφωνία.

Μετά το παιχνίδι στη Σκωτία λοιπόν έρχονται οι δύο παίκτες του Αρη. Μπάσα και Μαβράι συνδέονται με φιλία εδώ και χρόνια και γνωρίζονται πολύ καλά βεβαίως -και- από την Εθνική όπου παίζουν μαζί την τελευταία πενταετία διάστημα κατά το οποίο, μεταξύ άλλων, η Αλβανία συμμετείχε για πρώτη φορά και στην τελική φάση ενός EURO, στη διοργάνωση της Γαλλίας, το 2016.

Κι από ένα παιχνίδι της Αλβανίας, αυτά τα χρόνια, έρχεται αυτή η ιστορία με πρωταγωνιστή τον Μαβράι για τον οποίον ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το πώς παθιάζεται την ώρα του αγώνα.

Με την Ισπανία

Το ματς είναι το Αλβανία-Ισπανία, 0-2 από τον Οκτώβριο του 2016, πριν από περίπου δύο χρόνια και ήταν για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Μαβράι ήταν βασικός στην άμυνα και απέναντί του, στο 4-4-2 της Ισπανίας είχε τον Ντιέγκο Κόστα και τον Νταβίντ Σίλβα. Κάποια στιγμή στο παιχνίδι, βγήκε η ένταση και ο Μαβράι, με χαρακτηριστική χειρονομία ζήτησε από τον Ντιέγκο Κόστα να σωπάσει.

“Μου ζήτησε το τηλεφωνικό νούμερο”

Το σκηνικό σχολιάστηκε μετά το τέλος και έγινε αναφορά στα ρεπορτάζ. Οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν σχετικώς τον Μαβράι. “Μου ζήτησε το τηλεφωνικό μου νούμερο αλλά δεν του το έδωσα”, είπε αρχικά γελώντας ο Μαβράι και πρόσθεσε: “Του είπα επίσης ότι εμείς στην Αλβανία δεν έχουμε σεβασμό για τους Βραζιλιάνους που παίζουν για την Ισπανία”. Και κατέληξε: “Τέτοια πράγματα συμβαίνουν μεταξύ επιθετικών και αμυντικών σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button