FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φωκικός – ΠΑΣ Λαμία: Ένα γειτονικό ντέρμπι στη Football League!(pics-vid)

To φιλικό-φιέστα του Φωκικού με τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας θυμίζει ποια ήταν η τελευταία φορά όπου συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Αύριο Τετάρτη 9/5 στο Δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας, ο Φωκικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία σε μία φιέστα του πρώτου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄Φωκίδας και την άνοδό του στην Football League 2.

Κάθε παιχνίδι που είχαν δώσει παλαιότερα οι δύο ομάδες ήταν πάντα ένα γειτονικό ντέρμπι, μιας και οι δύο πόλεις δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους.

Το LamiaSports, στο πλαίσιο του αυριανού φιλικού αγώνα σας θυμίζει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Φωκικού με τη Λαμία, για το πρωτάθλημα της Football League.

Ας ξεκινήσουμε:

Football League-2oς όμιλος

2η αγωνιστική

Φωκικός – ΠΑΣ Λαμία 1-1

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 2014 όταν ο Φωκικός, για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League είχε υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία, στην Άμφισσα.

Ο Gacesa μόλις στο 18΄άνοιξε το σκορ για τον Φωκικό, με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Λαμίας.

Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αν και η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα για να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του ΠΑΣ μπήκε καλύτερα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε στο 90΄+1΄με τον Μάριο Γκούρμα να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέας Βασιλόγιανη.

Στο παιχνίδι εκείνο, όπως και στο αυριανό προπονητής του ΠΑΣ ήταν ο Μπάμπης Τεννές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φωκικός(Γιώργος Μαραντάς): Τσεκρέζι, Δημητρίου, Καντούσης, Μουστάκης, Παπαδόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Σαΐν, Καρυπιάδης, Χαριτίδης, Καλλέργης, Γκατσέσα.

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κωστόπουλος, Πίντο, Τσαμούρης, Ζουλιώτης, Βασιλόγιαννης, Μουμίν, Φατιόν, Φράγκος, Γιενγκά, Νεόφυτος.

Θυμηθείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Football League-2ος όμιλος

15η αγωνιστική 

ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός 1-0

Στον δεύτερο γύρο και στον αγώνα του ΔΑΚ Λαμίας, ο Μάριο Γκούρμα ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για τον ΠΑΣ, μόνο που αυτή τη φορά έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Φθιώτιδας, πετυχαίνοντας το γκολ του 1-0 στο 72΄.

Προποντής του ΠΑΣ Λαμία τότε ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button