Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σενάρια για «τράμπα» Πογκμπά – Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους επιθυμεί την επιστροφή του Πολ Πογκμπά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται πρόθυμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Γάλλου, αρκεί να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα ο Πάολο Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Calciomercato», οι τάσεις φυγής που παρουσιάζει ο Πογκμπά το τελευταίο διάστημα λόγω των τεταμένων σχέσεών του με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν περνάν απαρατήρητες από τα ραντάρ των «μπιανκονέρι», οι οποίοι βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του 25χρονου χαφ στο Τορίνο.

Από την άλλη, ο Ντιμπάλα φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τον υποβαθμισμένο ρόλο που έχει στην Γιουβέντους μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς μέχρι στιγμής μετράει μόλις μια συμμετοχή στο βασικό σχήμα και άλλη μια ως αλλαγή σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά με την σειρά της τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να ζητήσει τον Αργεντίνο επιθετικό ως έμψυχο αντάλλαγμα σε περίπτωση που το ενδιαφέρον της Γιουβέντους μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Η διαμορφωθείσα κατάσταση φαίνεται να ευνοεί και τις δυο πλευρές σε ένα ενδεχόμενο deal και ο Γενάρης προβλέπεται «καυτός» σε περίπτωση που τα δημοσιεύματα επαληθευτούν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button