FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία… για την επανεκκίνηση!

Μετά από μία εβδομάδα «μίνι προετοιμασίας» και ενός φιλικού ο ΠΑΣ Λαμία επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία μετά τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλων Λάρισας και το χθεσινό ρεπό.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα βρεθούν και πάλι στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης για να «καταστρώσουν» τα σχέδιά τους για τον επόμενο αγώνα της SuperLeague και την 3η αγωνιστική με τον Ατρόμητο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα της Λαμίας, μιας και όλοι οι τραυματίες έχουν επιστρέψει κανονικά, ενώ ο μοναδικός που απομένει να ενσωματωθεί τις προπονήσεις είναι ο Γιώργος Μπαντής ο οποίος ήρθε και τελευταίος στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button