Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Corriere Dello Sport: «Πρόταση στη Νάπολι για συμμετοχή στη European Super League»

Πρόσκληση από ανώτατο στέλεχος της JP Morgan δέχτηκε η Νάπολι για συμμετοχή της Ιταλικής ομάδας στο ESL όπως μεταδίδει η Corriere Dello Sport.

Πρόσκληση από ανώτατο στέλεχος της JP Morgan δέχτηκε η Νάπολι για συμμετοχή της Ιταλικής ομάδας στο ESL όπως μεταδίδει η Corriere Dello Sport.

Corriere Dello Sport: Στις 12 ομάδες που ήδη έχουν συμφωνήσει για την συμμετοχή τους στη νέα διοργάνωση της European Super League φαίνεται πως θέλει να προσθέσει τη Νάπολι, ο μεγάλος χορηγός της νέας λίγκας, JP Morgan.

Την ώρα που οι αντιδράσεις για την απόφαση των δώδεκα ομάδων για την δημιουργία της European Super League έχουν κορυφωθεί από όλες τις πλευρές, η JP Morgan που θα είναι ο βασικός χρηματοδότης, αλλά και ο συνεταιρισμός των συλλόγων, συνεχίζουν απρόσκοπτα να ψάχνουν τις ομάδες που θα συμπληρώσουν την νέα διοργάνωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport», μετά τις Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ που συμμετέχουν στην ESL, προσκλήθηκε και τέταρτη ιταλική ομάδα, καθώς εκπρόσωπος της JP Morgan επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για να του ζητήσει να προστεθεί στην λίστα των ομάδων.

Είναι άγνωστο το τι θα πράξουν οι «παρτενοπεϊ», όμως αξίζει να αναφερθεί πως ο ισχυρός τους άνδρας, είχε εκφράσει στο παρελθόν απόψεις περί αλλαγών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είχε στηρίξει την ιδέα της δημιουργίας μίας λίγκας με τις ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button