Άλλα αθλήματα

Ανανέωσε με Μαϊάμι ο Χάσλεμ!

Ο Ουντόνις Χάσλεμ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Μαϊάμι Χιτ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Φλόριντα.

Για τον 38χρονο Χάσλεμ, η Χιτ είναι η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Ο αθλητής μετρά στο σύλλογο της Φλόριντα παρουσία 16 ετών και τρία πρωταθλήματα (2006, 2012, 2013).

Οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, αλλά σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο αυτή αφορά συμβόλαιο ενός έτους έναντι αμοιβής 2.6 εκατ. δολαρίων. Ο Χάσλεμ βρίσκεται στους Χιτ από το 2003 και ο πρόεδρος, Πατ Ράιλι, δήλωσε σχετικά: «Είναι υπέροχα που θα έχουμε μαζί ξανά τον αρχηγό μας».

Στη Μινεσότα ο Ντενγκ

Στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Λουόλ Ντενγκ. Ο έμπειρος φόργουορντ είχε μείνει ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Λέικερς και οι «λύκοι» θα είναι ο επόμενος σταθμός του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Βρετανός σταρ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 2.4 εκατ. ευρώ.
Μετά από δέκα σεζόν στο Σικάγο και στους Μπουλς, ο 33χρονος άσος θα βρει στη Μινεσότα τους πρώην συμπαίκτες του Τζίμι Μπάτλερ, Ταζ Γκίμπσον και Ντέρικ Ρόουζ. Ο Ντενγκ έχει αγωνιστεί σε 880 ματς σε 14 σεζόν στο ΝΒΑ, έχοντας, κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του, 15 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button