Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Χωρίς τον Ρονάλντο είμαστε σε επίπεδο Ρεάλ»

Την διαπίστωση ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης πλησίασε πολύ το επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα El Partidazo Cope.

«Με την αναχώρηση του Ρονάλντο είμαστε πολύ πιο κοντά στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπω την Ατλέτικο πάντα κοντά στην επιτυχία. Είμαστε υποψήφιοι για τον ισπανικό τίτλο, όσο η Μπαρτσελόνα Βαρκελώνη και η Ρεάλ σκοντάφτουν. Ξεκινήσαμε από την τρίτη θέση για να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, που εμφανίστηκε εξοργισμένος από την απουσία των Ομπλακ και Γκριεζμάν στις υποψηφιότητες για τα βραβεία για τον καλύτερο τερματοφύλακα και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

«Ο Όμπλακ είναι από τους τρεις πρώτους στον κόσμο. Το να μην είναι ένας από τους υποψηφίους δίνει μόνο λιγότερη αξιοπιστία στο βραβείο. Ο κόσμος μιλάει για τον Όμπλακ ως τον καλύτερο. Η κατάσταση του Γκριεζμάν, επίσης, δεν έχει καμία εξήγηση. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Super Cup, το Europa League, ήταν ο καλύτερος παίκτης στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή τη σεζόν, ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος στον κόσμο. Λυπάμαι και είμαι απογοητευμένος γιατί τα παιδιά είχαν μια υπέροχη σεζόν», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button