Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης – μεταγραφές: Δεν ήρθαν το Γενάρη, θα έρθουν το καλοκαίρι!

Αριστερός μπακ και 8άρι, δεν αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Θα φορέσουν όμως το καλοκαίρι τη φανέλα του Άρη!

Αριστερός μπακ και 8άρι, δεν αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Θα φορέσουν όμως το καλοκαίρι τη φανέλα του Άρη!

ΆρηςΑρκετά τα συμβόλαια που τελειώνουν και δεν θα ανανεωθούν. Αρκετές και οι μεταγραφές το καλοκαίρι. Οι δύο με τους οποίους έχει μπει άνω τελεία στην κουβέντα που θα συνεχιστεί το καλοκαίρι.

Πλην του Χουλιάν Κουέστα και του Kαρίμ Ανσαριφάρντ, τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι δεν θα ανανεωθούν. Και είναι αρκετά. Έξι τον αριθμό. Παράλληλα, υπάρχει και η πρόθεση να λυθούν και άλλα 2-3, με παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει. Ματαρίτα, Πάρντο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Και όχι μόνο.

Μοιραία, αρκετές θα είναι και πάλι οι προσθήκες που ενδεχομενως να ακουμπήσουν το διψήφιο αριθμό.

Για κάποιες θέσεις, οι συζητήσεις δεν θα ξεκινήσουν από την αρχή. Ο Άρης έχει βάλει άνω τελεία στις κουβέντες με δύο ποδοσφαιριστές που μιλούσε τον Ιανουάριο, οι οποίες θα συνεχιστούν το καλοκαίρι. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ήταν διατεθειμένος να υπογράψει από τώρα για την επόμενη σεζόν και το «πάγωσε» ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο ένας παίζει στον άξονα, αλλά και ως εξτρέμ. Δεν αποκτήθηκε τον χειμώνα επειδή δεν κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του. Ειδικά στον άξονα, ο Άρης θα αλλάξει αρκετά, αφού ΝτουκουρέΡουπΠάρντο, ίσως και ο Βερστράτε, αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν.

Ο δεύτερος είναι αριστερός μπακ. Επίσης διάθεση συνεργασίας, αλλά ένας τραυματισμός συμπαίκτη του, δεν του επέτρεψε να μείνει ελεύθερος και να έρθει στην Ελλάδα. Και εκεί υπάρχει κενό με τον Ματαρίτα να μην υπολογίζεται και να το καλύπτει ο Μοντόγια.

Και με τον τερματοφύλακα έχουν ξεκινήσει κουβέντες. Ο Διουδης είναι στη λίστα. Ο Κουέστα δεν έχει συμφωνήσει στο οικονομικό για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά ο Άρης θα πάρει τερματοφύλακα ούτως ή άλλως, αφού θα τελειώσει ο Χουτεσιώτης.

Στη σχετική λίστα υπάρχει και ένας ακόμα Έλληνας γκολκίπερ, αφού υπάρχει από πλευράς διοίκησης να ενισχυθεί το ρόστερ, αν καταστεί εφικτό, με πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο. Το οποίο θα αποδυναμωθεί αρκετά, αφού πλην του Χουτεσιώτη, αποχωρεί και ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ εκτός απροόπτου θα κρεμάσει τα παπούτσια του και ο Δεληζήσης. Ποδοσφαιριστές που μπορεί να μην παίζουν, αλλά υπάρχουν στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button