Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» Φορτούνη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προχωρά στον προγραμματισμό της νέας σεζόν ξεκινώντας… με τους δικούς του παίκτες και προτεραιότητα έχει ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» βλέπει την Φενέρμπαχτσε να ασκεί μεγάλη πίεση, ώστε να τον αποκτήσει, αλλά θα περιμένει πρώτα την πρόταση της ομάδας του. Και, όντως, όπως τονίζει το «Sportime», οι Πειραιώτες ετοιμάζουν κίνηση, για να «δέσουν» τον διεθνή μεσοεπιθετικό στο λιμάνι, ισχυροποιώντας παράλληλα τη θέση τους για υποψήφιους αγοραστές.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων για τον Φορτούνη, τόσο από την Τουρκία όσο και από τη Γερμανία, αλλά δε θέλουν να συζητήσουν μια τιμή πώλησης λιγότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Στην προσπάθεια αυτή βοηθά και η επιθυμία του παίκτη, που δε βιάζεται να φύγει και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του για τα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, αρκετά πιθανό είναι να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 22χρονος επιθετικός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Πορτογάλο τεχνικό και κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική ομάδα. Όντας κλεισμένος από το σύλλογο, φαίνεται πως θα τον ακολουθήσει και θα διεκδικήσει την ευκαιρία του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button