FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία… ένα γεμάτο ρόστερ!(pics)

Πληρότητα σε κάθε θέση για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος είναι πιο ποιοτικός και πιο επιθετικός…

Κοιτάζοντας κάποιος το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία θα πει πως, οι 30 ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, είναι πάρα πολύ και πως θα τους διαχειριστεί ο Μάκης Χάβος.

Όμως, αν το ψάξεται λίγο περισσότερο θα δείτε πως αυτή την στιγμή το ρόστερ του ΠΑΣ είναι έτσι δομημένο για να καλύπτει πλήρως όλες τις θέσεις της ομάδας, με ποιότητα, δύναμη και ταχύτητα.

Οι τριάντα ποδοσφαιριστές αν το ξανασκεφτείτε δεν είναι πολλοί, αν αναλογιστείτε πως η ομάδα έχει να δώσει παιχνίδια πρωταθλήματος, 30 των αριθμό συν τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος όπου πέρυσι η ομάδα μας έφτασε στους «8» δίνοντας 7 πολύ δύσκολους αγώνες.

Πάμε όμως να ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά στο «κυανόλευκο» ρόστερ:

Στη θέση των τερματοφυλάκων, μετά και από την έλευση του Γιώργου Μπαντή έχουμε 4 πολύ δυνατούς και ανταγωνιστικούς τερματοφύλακες και νεαρούς αλλά και έμπειρους.

Στις θέσεις της άμυνας, έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο Ασίγκμπα μπορεί να παίξει και δεξιά στο άκρο της άμυνας, δίνοντας ανάσες στον Βασιλαντωνόπουλο ενώ και ο Βασίλης Πλιάτσικας μπορεί να αγωνιστεί στη θέση αυτή.

Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στην ομάδα και ο έμπειρος Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος γνωρίζει τη θέση του δεξιού μπακ πολύ καλά.

Στο κέντρο έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος ο ΠΑΣ Λαμία. Έχει προσθέσει εμπειρία, δύναμη, ποιότητα αλλά και ταχύτητα.

Εννοείται πως και τα άκρα του κέντρου μας φέτος είναι ενισχυμένα με τον Χακίμ Μαστούρ να είναι ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Το περσινό ρόστερ αντιμετώπιζε ένα σημαντικό πρόβλημα. Το γκολ! Η λύση πέρυσι ήρθε από τον Πίτι, ο οποίος πέτυχε τα περισσότερα γκολ για την ομάδα της Λαμίας.

Φέτος όμως, η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά, με σέντερ φορ πρώτης γραμμής, όπως ο Τάσος Καραμάνος που ήρθε πρόσφατα.

Όμως, στο ρόστερ υπάρχει και ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο Εβγκέν Μπούτνικ αλλά και ο δικό μας Νίκος Τσούκαλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button