ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Τελέσθηκε ο αγιασμός στον Έσπερο Λαμίας! (pics)

Πριν από λίγη ώρα τελέσθηκε ο αγιασμός του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Εσπέρου Λαμίας από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.Συμεών.

Πριν από λίγη ώρα τελέσθηκε ο αγιασμός του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Εσπέρου Λαμίας από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.Συμεών.

Το παρόν στον αγιασμό του Εσπέρου Λαμίας έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, κος Θύμιος Καραΐσκος, οι Aντιδήμαρχοι Λαμιέων, κος Πάνος Φώσκολος, κος Δημήτρης Ρίζος, κος Δημήτρης Μπεσλεμές και ο κος Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κος Ηλίας Σανίδας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κος Γιώργος Κοτρωνιάς και ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Γιώργος Κυροδήμος.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης έδωσε την ευλογία του στη Διοίκηση, το προπονητικό τιμ αλλά και τους παίχτες για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, ώστε ο Σύλλογος θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Κύρια ευχή του Μητροπολίτη ήταν άπαντες να έχουν υγεία και τύχη. Επίσης τόνισε πως όλοι οι δημότες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ενώ υπογράμμισε πως όσες φορές η Μητρόπολη Φθιώτιδας χρειάστηκε τη βοήθεια του Συλλόγου, οι άνθρωποι της ομάδας φώναξαν παρόν και για αυτό ο Έσπερος Λαμίας αποτελεί την αγαπημένη ομάδα του κ. Συμεών!

Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις των παρευρισκόμεων στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο κλειστό «Χαλκιοπούλειο Γήπεδο Λαμίας», ακολούθησε συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ομάδας μπάσκετ, κου Γιάννη Ζωγράφου, του προπονητή του Εσπέρου, κου Γιάννη Σοφογιάννη, του ιδιοκτήτη της εταιρίας My Kteo, κου Μιχάλη Θαλάσση, αλλά και του διεθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, κου Γιάννη Αυγέρη, όπου επισημοποίησαν την αλλαγή ονόματος της ομάδας, η οποία πια θα ονομάζεται «Έσπερος My Kteo Λαμίας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button