FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο νέος Ατρόμητος του Κάναντι!(pics+vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία για την 3η αγωνιστική της SuperLeague θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και το LamiaSports σας παρουσιάζει το ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου.

Μία ομάδα την οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές, ακόμη και όταν αγωνιζόταν στην Football League, θα ανταγωνιστεί την Κυριακή στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Το LamiaSports θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης θα σας παρουσιάσει ορισμένα pre game αφιερώματα, όπως προϊστορία, παίκτες ορόσημα, παρουσίαση ομάδας, στοιχηματικές αποδόσεις και άλλα.

Αυτή τη φορά θα δούμε το ρόστερ της αντίπαλης ομάδας για να γνωρίζεται από ποιους απαρτίζεται η φετινή ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Ατρόμητος

Μεταγραφές – αποχωρήσεις

Το ρόστερ

O βασικός τερματοφύλακας της ομάδας είναι ο Μπάλας Μέγιερι, ο Ούγγρος πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Οχτώ αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές έχει ο Ατρόμητος, ενώ αυτοί που αγωνίζονται βασικοί είναι οι: Στο κέντρο της άμυνας, Χατζηισαΐας και Ρισβάνης ενώ στα άκρα στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξαν δεξιά ο Σάκιτς και αριστερά ο Γιαννούλης.

Για τον άξονα, ο Νταμίρ Κάναντι έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι τρεις είναι ανασταλτικοί χαφ.

Στη βασική ενδεκάδα συνήθως αγωνίζονται οι Μπουσούλαζιτς, Ούμπιντες, Βασιλακάκης και Μάντσον. Αρκετοί εμπειρία και δύναμη στο κέντρο του Ατρομήτου.

Η επιθετική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου περιλαμβάνει 5 ποδοσφαιριστές. Αυτοί οι οποίοι έχει στηριχθεί μέχρι στιγμής ο Κάναντι είναι οι Μανούσος και Κουλούρης. Έχουμε δει όμως στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, βασικός να ξεκινάει και ο Φελίπε Μπρούνο, ενώ ως πρώτη αλλαγή για να αλλάξει την επιθετική του εικόνα, ο Κάναντι έχει τον Μούγιακιτς.

Προπονητής του Ατρομήτου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά είναι ο Αυστριακός Νταμίρ Κάναντι.

Πάμε τώρα να δούμε μερικά άλλα στοιχεία για τον Ατρόμητο:

Οι δύο τελευταίες βασικές ενδεκάδες της ομάδας του Κάναντι:

Η βασική ενδεκάδα του Ατρομήτου αλλά και οι αναπληρωματικοί από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην 1η αγωνιστική.
Η βασική ενδεκάδα του Ατρομήτου αλλά και οι αναπληρωματικοί από τον αγώνα με την Ξάνθη στην 2η αγωνιστική της SuperLeague.

Τα μέχρι τώρα συνολικά στατιστικά της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου:

Τα στατιστικά της ομάδας συνολικά!
Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών!

Τα καλύτερα στιγμιότυπα των δύο τελευταίων επίσημων αγώνων του Ατρομήτου:

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-2 (42′ πεν. Μάζουρεκ – 36′, 76′ Κουλούρης)

Ατρόμητος – Ξάνθη 0-0

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button