Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έκλεψε» την παράσταση ο «νέος Λημνιός» του Ατρομήτου!

Αν κάτι έχουν να θυμούνται οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, πέρα από το εντυπωσιακό γκολ του Μάντσον που έκρινε την αναμέτρηση, είναι το ντεμπούτο του 16χρονου επιθετικού με τη φανέλα του «αστεριού».

Μπήκε στον αγώνα στο 86΄ στη θέση του Ενσικουλού και στα έξι λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να συστηθεί, έχοντας ένα δοκάρι και δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Ρονάλντο ανακαλύφθηκε από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και πριν από τρία χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου. Μάλιστα, πριν από μια διετία είχε απορρίψει πρόταση να ενταχθεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανία από όπου και κατάγεται.

Έκανε τα χαρτιά του για ελληνική ταυτότητα και εδώ και μερικούς μήνες αποτελεί μέλος των μικρών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδας. Πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Παίδων. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και η περίπτωσή του θυμίζει την αντίστοιχη του Δημήτρη Λημνιού.

Η επιστροφή του Γιώργου Κορακάκη στον Ατρόμητο και συγκεκριμένα στη θέση του τεχνικού διευθυντή των υποδομών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ντεμπούτο του Ρονάλντο στην ανδρική ομάδα. Ο Κορακάκης σε συνεννόηση με τον Κάναντι πήραν την απόφαση να συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας με ροτέισον, παίκτες από τις ακαδημίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρονάλντο, Λώλος και Χατζοβασιλάκης. Οι απουσίες των Κουλούρη, Κωτσόπουλου με τις Εθνικές ομάδες άνοιξαν την πόρτα στον Ρονάλντο, ο οποίος έπειτα από συζητήσεις του Γιάννη Αγγελόπουλου με τον Νταμίρ Κάναντι αποφασίστηκε να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αυστριακός προπονητής έδωσε το τελικό ok και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου ενημέρωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (7/9) τον 16χρονο επιθετικό ότι θα βρίσκεται στην αποστολή. Η χαρά του μικρού ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά της αποστολής για το φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η φανέλα με το όνομά του τυπώθηκε την επόμενη μέρα, λίγες ώρες πριν ο Ρονάλντο πραγματοποιήσει ένα ονειρεμένο ντεμπούτο, γεμάτο υποσχέσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button