Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φενέρ για Καρβαλιάλ

Η Φενερμπαχτσέ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος έφυγε από τον πάγκο της Σουόνσι τον περασμένο Μάιο.

Δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο αναφέρουν ότι η Φενερμπαχτσέ είναι η τελευταία ομάδα η οποία προστίθεται στη λίστα εκείνων που ενδιαφέρονται για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι, πριν από τέσσερις μήνες.  Η «τσιμ μπομ» έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκε και από τους ομίλους του Champions League, από την Μπενφίκα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η διοίκησή της σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Φιλίπ Κοκού, παρότι ο Ολλανδός προπονητής μετράει λιγότερες από έξι εβδομάδες κι εννιά ματς στον πάγκο!

Ο Καρβαλιάλ υπήρξε προπονητής της Μπεσίκτας το 2011 και άπαντες στην Κωνσταντινούπολη τον έχουν σε υψηλή εκτίμηση, με αποτέλεσμα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρεπορτάζ, να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Φενερμπαχτσέ…  Βέβαια, για τον 52χρονο κόουτς έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας -την οποία απέρριψε για προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button