Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οι ΗΠΑ με τον 19χρονο Ανταμς νίκησαν το Μεξικό

Το γκολ του 19χρονου Τάιλερ Ανταμς, που ήταν το πρώτο για τη χώρα του, χάρισε στις Ηνωμένες Πολιτείες μια νίκη με 1-0 επί του Μεξικού σε φιλικό στο Νάσβιλ.

Ο Μεξικανός Ανχελ Ζαλντιβάρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μία επικίνδυνη ενέργεια  απέναντι στον Ουιλ Τραπ  στο 67ο λεπτό, και τέσσερα λεπτά αργότερα  έφτασε το γκολ του Ανταμς με σουτ από 12 μέτρα.

Η νίκη έφτασε για τις ΗΠΑ, μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τη Βραζιλία, ενώ  ήταν μια ακόμα απογοήτευση για το Μεξικό, καθώς συμπλήρωσε τρεις ήττες στη σειρά. Οι Μεξικανοί έχασαν 4-1 στην Ουρουγουάη την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη τους φιλική συνάντηση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκαν από τη Βραζιλία.

Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την Κολομβία στην Τάμπα στις 11 Οκτωβρίου και το Περού στο East Hartford πέντε ημέρες αργότερα.

Με δύο γκολ που έφτσαν στην επανάληψη (67΄ και 90΄+) από τον Ροντόν, η Βενεζουέλα επικράτησε  2-0 εκτός έδρας του Παναμά στο Estadio Rommel Fern?ndez Guti?rrez, ενώ με το ίδιο σκορ ο Ισημερινός νίκησε την Γουατεμάλα στο Ιλινόις, με σκόρερ τους Βαλένθια (82΄)  και Ιμπάρα (84΄).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button