Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Προχωρημένες επαφές με Κάρλσον – Κλείνει και δεύτερο αμυντικό χαφ

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ετοιμάζεται να κλείσει έναν από τους δύο εξτρέμ που χρειάζεται η ομάδα. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, είναι αυτή του Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιαπωνική Ουράβα.

Ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024 με την ομάδα της Ιαπωνίας, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Η καριέρα του είναι αρκετά γεμάτη, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Γκέτεμποργκ. Στη συνέχεια έπαιξε στην πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και τη Σάντερλαντ. Εκεί δεν τα πήγε καλά και δόθηκε δανεικός στην Κιλμάρνοκ.

Πηγαίνοντας ακολούθως στη Νόρτζελαντ έκανε επανεκκίνηση στην καριέρα του και το 2016 μετακόμισε στη Νόρκεπινγκ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σπάρτα Πράγας, στην οποία έμεινε τρία χρόνια και πέτυχε 26 γκολ σε 96 παιχνίδια. Τον Ιανουάριο του 2022 πήρε την απόφαση να πάει στην Ουράβα, με την οποία μετρά 46 συμμετοχές και 13 γκολ.

Φουλάρει και για δεύτερο αμυντικό χαφ

Ο Άρης προσπαθεί να γεμίσει και τη μεσαία γραμμή και κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού χαφ, μετά την άφιξη του Τζούρασεκ. Ο παίκτης που αναζητά ο Παλίκουτσα είναι πιο αμυντικογενής και φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον εκλεκτό, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Οι «κίτρινοι» θέλουν να συμπληρώσουν το ρόστερ τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να εμφανιστούν έτοιμοι στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button