Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πού παίζει ο Νεμπεγλέρας; 7 ‘χαμένοι’ της Α’ Εθνικής που παίζουν ακόμα

Γιάννης Ταραλίδης, Τάσος Κυριάκος και πολλοί ακόμα πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές προηγούμενων δεκαετιών της Α' Εθνικής, που συνεχίζουν να παίζουν ακόμα ποδόσφαιρο!

Ένας στίχος των Goin’ Through λέει “στα χαμένα μονοπάτια της ψυχής μου βαδίζω / και ξανά η αναζήτηση μέσα μου αρχίζει“, από το κομμάτι ‘Αναζήτηση’ του 1996. Με αυτούς τους ήχους οφείλει να ξεκινήσει ένα κείμενο αναζήτησης ποδοσφαιριστών, που κάποτε δόξασαν με την παρουσία τους την Α’ Εθνική.

Οι κομμένοι

Αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξαν αρκετά ονόματα-ορόσημα του ελληνικού ποδοσφαίρου που οριακά δεν μπήκαν στην παρακάτω επτάδα, καθώς συνέχισαν μεν να παίζουν ποδόσφαιρο μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’10, όμως αποσύρθηκαν πριν από την τρέχουσα σεζόν.

Ο 45χρονος σήμερα Δημήτρης Γελαδάρης -πάλαι ποτέ στυλοβάτης του Ατρομήτου από την εποχή που ονομαζόταν Χαλκηδόνα- έπαιξε μέχρι και την περασμένη σεζόν στην Ασπίδα Ξάνθης, ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος συλλόγων Ξάνθης, ενώ και ο Κώστας Κιάσσος στα 44 του, έκανε ένα τελευταίο πέρασμα από την ΑΕ Μυλοποτάμου το 2018.

Ο Μάριο Μπρέσκα, αφού μας χάρισε εμφανίσεις που διέλυσαν το ‘καλτόμετρο’ στην A’ Εθνική της περασμένης δεκαετίας, έκανε ένα πέρασμα από τον Πανθηραϊκό το 2016 και επέστρεψε στη Σλοβακία για να ολοκληρώσει την καριέρα του πριν από δυο χρόνια, στα 39.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button