Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δυσκολεύει η περίπτωση του Μανούσου στον Αιολικό!

Νέο δημοσίευμα για Γιώργο Μανούσο και Αιολικό...

Νέο δημοσίευμα για Γιώργο Μανούσο και Αιολικό…

Ο Αιολικός έχει εκφράσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου, όμως όπως όλα δείχνουν αυτό το σενάριο έχει απομακρυνθεί τις τελευταίες ώρες, με τον έμπειρο επιθετικό να στρέφει την προσοχή του εντός νησιού.

Όπως έχει δημοσιεύσει προ ημερών το “sportlesvos”, ο Αθλητικός διευθυντής των “κυανόλευκων” Αλεξάνταρ Μίλιτς κατέθεσε προτάσεις στον έμπειρο επιθετικό, ωστόσο όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Μανούσος, δεν θέλει να αποχωρήσει ξανά από τη Μυτιλήνη και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι επιθυμεί και εκείνος διακαώς να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι ανεξάρτητα της έκβασης των συνομιλιών με τον Αιολικό, θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ακόμη και σε κάποια άλλη ομάδα της Λέσβου στις τοπικές κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Μανούσος εξετάζει σοβαρά το σενάριο της μετακίνησης του στον Αετό Λουτρών.

Ένα σενάριο που υπήρχε ως δεύτερη επιλογή καθ’ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως προτεραιότητα του παρέμενε ο Αιολικός. Από το ρεπορτάζ του “Sportlesvos” προκύπτει ότι η υπόθεση περνάει πλέον στα χέρια του προέδρου της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Τζιμ Αντωνάκα, που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου απευθείας επαφές με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιολικού να ταξιδέψει από τη Νάουσα, όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Μυτιλήνη, για να συναντηθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του με τον Μυτιληνιό επιθετικό, δείχνοντας του πόσο τον θέλει στον Αιολικό της Super League 2.

Οι ημέρες κυλάνε και τα χρονικά περιθώρια μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών στενεύουν. Μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή την τελευταία στιγμή με τον Αιολικό ή αν ο Μανούσος θα φορέσει τελικά την φανέλα του Αετού, κάτι που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο του προέδρου Νίκου Σπανού.

Πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button