Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τόσα δίνει για Μπάρκα η Σέλτικ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βρετανία, που ανεβάζει την τιμή του διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι Κέλτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βρετανία, που ανεβάζει την τιμή του διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι Κέλτες.

Έντονο ενδιαφέρον προκύπτει από την Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα! Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα «hitc.com», οι Κέλτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που βρίσκεται ψηλά στην λίστα τους. Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ τονίζει, πως η σκοτσέζικη ομάδα – που ψάχνει τον αντί-Φρέισερ Φόρστερ (επιστρέφει το καλοκαίρι ή ακόμη και τον χειμώνα στην Σαουθάμπτον όπου και ανήκειίσως κάνει άμεσα την κίνησή της για τον Μπάρκα με ένα ποσό γύρω στα 7 εκατ. ευρώ (6 εκατ.λίρες).

Με αφορμή το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Μπάρκα, ο αναλυτής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, Γκράχαμ Γουντ μίλησε στο βρετανικό site «hitc.com» και ανέφερε: «Είναι σίγουρα ένας από τους τέσσερις κορυφαίους κίπερ της Ελλάδας. Κλείνει καλά το τέρμα του. Δεν έχει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά όπως ο Αλέξανδρος Πασχάλακης του ΠΑΟΚ, αλλά είναι πολύ λιγότερο επιρρεπής σε λάθη. Δεν φοβάται και μου θυμίζει πολύ έναν… νεαρό Φόρστερ».

Εμείς να υπενθυμίσουμε, πως το καλοκαίρι για τον Βασίλη Μπάρκα ενδιαφέρθηκε έντονα η Ρόμα, ενώ ακολούθησε η Μονπελιέ. Με την γαλλική ομάδα μάλιστα, να καταθέτει δύο προτάσεις 4 και 4.5 εκ. ευρώ, αλλά την ΑΕΚ να μην μπαίνει καν σε συζήτηση. Πλέον, αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα πάρει επίσημη μορφή το ενδιαφέρον της Σέλτικ και φυσικά αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, που τονίζει πως οι Κέλτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν 7 εκατομμύρια. 

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button