Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτεραιότητα του Ρόκα η ενίσχυση στα χαφ για Παναθηναϊκό

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ρίχνει το βάρος στη μεσαία γραμμή. Τα δεδομένα για Κάνιας και Μορλάνες.

Ο Τσάβι Ρόκα παραμένει στην Ισπανία, αλλά συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα του Καταλανού είναι η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, καθώς δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση των Ζαχίντ και Ανουάρ, ενώ ο Χρήστος Δώνης είναι αμφίβολο αν θα ανανεώσει. Έτσι για τον άξονα υπάρχουν μόνο η σίγουρη λύση του Κουρμπέλη και ο Αγιούμπ, που ακόμη δεν έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει, πέρα από τους πιτσιρικάδες Αλεξανδρόπουλο και Αθανασακόπουλο.

Οι περιπτώσεις των Χοσέ Κάνιας και Μανού Μορλάνες είναι μεταξύ αυτών που τέθηκαν υπόψη του Ρόκα, αλλά παρότι πρόκειται για συμπατριώτες του που γνωρίζει καλά, δύσκολα θα προχωρήσουν για διαφορετικούς λόγους.

Ο πρώτος έχει μεν εμπειρία από την Ελλάδα και προσιτό κασέ (μιας και αναμένεται να πάρει αποζημίωση από τον Ερυθρό Αστέρα αποχωρώντας), ωστόσο είναι στα 33, δεν έχει περιθώρια εξέλιξης και αγωνίζεται μόνο ως «6άρι», δηλαδή στη θέση του Κουρμπέλη. Ο δεύτερος είναι μεν 21 ετών και με μεγάλη προοπτική, ωστόσο η Βιγιαρεάλ συζητά μόνο για δανεισμό και θα πρόκειται για λύση… μιας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα υπάρξει προσθήκη για τον Παναθηναϊκό πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και γίνουν σαφή τα οικονομικά δεδομένα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button