Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Το ‘Colosseum Prime Fight Show’ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη 1η Δεκεμβρίου!

Την επιτυχημένη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη επισφραγίζει με την τέταρτη διοργάνωσή του το ‘Colosseum Prime Fight Show’ που επιστρέφει δυναμικά την 1η Δεκεμβρίου στην PAOK Sports Arena.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που εξελίσσεται συνεχώς και που το κοινό της Βορείου Ελλάδος την αγκαλίαζει κάθε φορά και περισσότερο.

Αυτό είναι που έχει δώσει και στους ιθύνοντες το εισιτήριο να προχωρούν κάθε φορά και στο επόμενο βήμα μιας και είναι η μοναδική διοργάνωση της Θεσσαλονίκης με αυτό τον βαθμό υψηλού ανταγωνισμού και ποιότητας παιχτών σε ότι αφορά κυρίως το άθλημα του Kickboxing.

Και αυτή την φορά η κάρτα θα φιλοξενήσει αναμετρήσεις και σε άλλα αγωνιστικά στυλ όπως αυτά του ΜΜΑ, του Muay Thai και φυσικά της Πυγμαχίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση :

« Το ‘Colosseum Fight Show 4’ έρχεται στην Θεσσαλονίκη 1η Δεκεμβρίου!

Μια καταπληκτική διοργάνωση εφάμιλλη του εξωτερικού με διεθνή και εγχώρια παιχνίδια που κόβουν την ανάσα!
Kick boxing, Muay Thai, Boxing, MMA και οι καλύτεροι μαχητές της Ελλάδας δίνουν πάλι το παρόν και στην τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση του event, με σκοπο να προσφέρουν μάχες που θα συναρπάσουν.

Μια διοργάνωση που εξελίσσεται συνεχώς , άρτια οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, μια διοργάνωση που προάγει τα μαχητικά αθλήματα!

Μια κάρτα φωτιά κάθε φορά μας προσφέρει αναμετρήσεις που και πάλι θα συγκλονίσουν!

Σύντομα ξεκινούν οι ανακοινώσεις των ζευγαριών…

Θα είμαστε και πάλι όλοι εκεί!»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button