FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ρίχνει αυλαία» με ψηλά το κεφάλι η Λαμιάρα!(match day)

«Ρίχνει αυλαία» σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία παίζοντας για την 30η αγωνιστική της SuperLeague εκτός με τον Απόλλων Σμύρνης…

Για την τελευταία αγωνιστική της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλων Σμύρνης με μοναδικό στόχο να παίξει το γνωστό καλό ποδόσφαιρο που μας συνήθισε τη φετινή χρονιά αλλά να πάρει και τη νίκη… καθώς η τελευταία εικόνα μένει.

Σήμερα στις 19:00 λοιπόν, στο γήπεδο της Ριζούπολης η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα και για μερικούς αυτό θα είναι το τελευταίο ταξίδι με τα «κυανόλευκα».

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Μάκης Χάβος παρά την φημολογία της τελευταίας εβδομάδας θα βρεθεί στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία και στον τελευταίο αγώνα της SuperLeague και έπειτα θα αποφασιστεί για το αν θα παραμείνει ή όχι.

Ο Έλληνας προπονητής είδε τον Νίκο Μελίσσα να μην μπορεί να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας και να μένει εκτός, ενώ μαζί του εκτός είναι και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος εκτός από τον τραυματισμό που είχε είναι και τιμωρημένος.

Επίσης, τιμωρημένος είναι και ο Μαρκ Ασίγκμπα, ο οποίος δεν θα ενισχύσει την ομάδα της Λαμίας στον τελευταίο της αγώνα για φέτος.

Κατά τα άλλα, όλοι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Χάβου και την αποστολή απαρτίζουν οι:

Τερματοφύλακας: 1 Bojan Saranov, 99 Παναγιώτης Κατσίκας

Αμυντικοί: 2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος,  4 Daniel Adejo, 5 Χρήστος Καρυπίδης, 6. Danny Bejarano, 14 Ανέστης Αναστασιάδης, 23 Ιωάννης Σκόνδρας, 27 Vanderson Scardovelli

Μέσοι: 7 Αθανάσιος Καραγκούνης, 16 Francisco Piti, 10 Facundo Bertoglio, 19 Joan Tomas, 21 Έλιν Δημούτσος

Επιθετικοί: 9 Jeronimo Barrales, 11 Αναστάσιος Καραμάνος, 12 Jean-Luc Assoubre, 18 Lazar Romanic, 45 Νικόλαος Τσούκαλος

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου

Και αυτή που λέτε ίσως να είναι και η τελευταία ενδεκάδα του Μάκη Χάβου στον ΠΑΣ Λαμία.

Ναι το ξεκινήσαμε κάπως απότομα το θέμα μας με την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για σήμερα, όμως οφείλουμε ορισμένα πράγματα να τα τονίσουμε.

Αυτή λοιπόν, θα είναι η τελευταία βασική ενδεκάδα για επίσημο αγώνα που θα δούμε για τη Λαμία και η λογική λέει ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές.

Ο Χάβος, άφησε στη Φθιώτιδα τον Μελίσσα (τραυματίας), τον Πλιάτσικα (τιμωρημένος-τραυματίας), και τον Μάρκ Ασίγκμπα (τιμωρημένος), αλλά πήρε μαζί του μετά από αρκετό καιρό τον Ανέστη Αναστασιάδη καθώς και τον Θανάση Καραγκούνη.

Τώρα, έχοντας στα χέρια μας την αποστολή της ομάδας και βάζοντας μπροστά τη λογική θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο τέρμα, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Κατσίκα, ενώ στην άμυνα θα έχουμε τις γνωστές και στάνταρ επιλογές των Αντέτζο και Καρυπίδη στο κέντρο και αριστερά τον Βάντερσον και δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο.

Στο κέντρο, Δημούτσος και Μπεχαράνο θα πάρουν θέση, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Μπερτόλιο σε θέση «10ριου».

Στα άκρα τώρα, ο Καραμάνος δεν φαίνεται να χάνει τη θέση του στα δεξιά της επίθεσης, ενώ αριστερά θα δούμε κατά 90% τον Ζαν Λυκ Ασούμπρε.

Στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες και ίσως για τελευταία φορά!

Τέλος, να υπογραμμίσουμε τις εκπλήξεις που μπορεί να υπάρξουν στην βασική ενδεκάδα. Στην άμυνα, ίσως δούμε τον Αναστασιάδη να παίρνει θέση δίπλα στον Αντέτζο, ενώ και στα δεξιά ίσως έχουμε αλλαγή με τον Σκόνδρα να παίζει στη θέση του Βασιλαντωνόπουλου.

Αν δεν παίξει ο Δημούτσος στο κέντρο, τη θέση του θα πάρει ο Τομάς ενώ αν δεν δούμε τελικά τον Καραμάνο δεξιά, ο Καραγκούνης θα είναι αυτός που θα πάρει θέση βασικού.

Τα αγωνιστικά νέα του Απόλλων Σμύρνης

τελευταία παράσταση του Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα θα δοθεί σήμερα (4/5, 19.00) στη Ριζούπολη και η ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα θέλει να αποχαιρετήσει την κατηγορία με μία νίκη γοήτρου ενάντια στη Λαμία.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» θα χρησιμοποιήσει τα νέα παιδιά της ομάδας και αυτό επιβεβαιώνεται και από την αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (3/5), στην οποία βρήκαν θέση και οι δύο 20χρονοι ποδοσφαιριστές, που τον περασμένο Φεβρουάριο υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο προερχόμενοι από την Κ19.

Ο γκολκίπερ Θόδωρος Μπίφσας, λοιπόν, και ο μέσος Γιώργος Χριστόπουλος είναι στην κατά βάση ελληνική 18άδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», καθώς από τους ξένους αυτοί που δίνουν το «παρών» είναι οι Ντ’ Ούρσο, Οριουέλα, Ναδάλες και Ακόστα (έμειναν εκτός oι Χουάντερσον και Μπεντινέλι).

Αναλυτικά: Αστράς, Μπίφσας, Βαφέας, Ζερβόπουλος, Κοντοές, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, ΓαρουφαλιάςΝτ’ Ούρσο, Αγρόδημος, Κοντογιαννόπουλος, Ακόστα, Ναζλίδης, Βάρκας, Χριστόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button