FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από την «οβίδα» του Σπυρόπουλου… στο «τηλεκατευθυνόμενο φάουλ» του Πίτι!(vids)

Στο πλαίσιο του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία το LamiaSports σας γυρνάει πίσω στο χρόνο και σας θυμίζει τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του Περιστερίου στο «κάστρο» της «κυανόλευκης« ομάδας.

Στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ Λαμία και ο Ατρόμητος έχουν αναμετρηθεί και σε επίπεδο SuperLeague, αλλά και σε επίπεδο Football League.

Ο Ατρόμητος έχει επισκεφθεί το ΔΑΚ Λαμίας, τρεις φορές τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος και η μία ήταν η περσινή για το πρωτάθλημα της SuperLeague.

Η πρώτη αναμέτρηση, ήταν για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου του 2015.

Το σκορ δυστυχώς δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς η ομάδα της Αθήνας πέρασε με σκορ 0-2 από την έδρα της Λαμίας αλλά η εικόνα της ομάδας μας ήταν αρκετά καλή απέναντι σε έναν σύλλογο όπου αγωνιζόταν από τότε στη SuperLeague.

Η δεύτερη αναμέτρηση, ήταν και πάλι για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον ΠΑΣ να βρίσκεται ακόμη στη Football League, όμως αυτή την φορά έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Περιστερίου.

Εκείνη η αναμέτρηση ήταν για την φάση των «16» του Κυπέλλου και είχε μείνει αξέχαστο εκτός από τους φίλους της Λαμίας και στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον πρώην δεξιό μπακ της ομάδας της Φθιώτιδας, ο οποίος είχε πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ της ομάδας μας.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνη την αναμέτρηση:

Τον Ιανουάριο του 2017, ο ΠΑΣ Λαμία βρήκε απέναντί του στο Κύπελλο Ελλάδος τον Ατρόμητο… στον οποίο έβαλε δύσκολα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Αφού πανηγύρισε την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου την περσινή σεζόν, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία βρήκε μπροστά της το εμπόδιο του Ατρομήτου.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Λαμίας, στις 25 Ιανουαρίου του 2017 η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε και πήρε την ισοπαλία από τον καλύτερο τότε Ατρόμητο, στον οποίο έπαιζε ως τερματοφύλακας ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Το σκορ της αναμέτρησης ήταν το «γεμάτο» 2-2, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν άφθονο θέαμα στους οπαδούς της φθιωτικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος (46′ Καραγιάννης), Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (83′ Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος (70′ Πατσαρούχας), Φερφελής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο (61′ Κυριακίδης), Μπρίτο (59′ Βασιλείου), Ντάουντα (68′ Λε Ταλέκ).

Δείτε εδώ το βίντεο με όλο τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο:

Η τρίτη και όχι η τελευταία φορά που ο Ατρόμητος πάτησε το χορτάρι του ΔΑΚ Λαμίας, ήταν για το περσινό πρωτάθλημα της SuperLeague και την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ και πάλι ήταν θετικό για τον ΠΑΣ, αλλά αυτό που είχε μείνει από εκείνη την αναμέτρηση ήταν και πάλι ένα γκολ.

Για την ακρίβεια, ένα «κυανόλευκο» γκολ το οποίο ήρθε από τον Φρανζίσκο Πίτι στο 55΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν το 1-1, καθώς ο Νικολά Ντιγκινί στο 70΄έφερε το παιχνίδια στα ίσια.

Απολαύστε το γκολ του Πίτι:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button