ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χτύπησε και άλλη πόρτα» ο Κούτσα!

Δεν προτάθηκε μόνο στον ΠΑΣ Λαμία ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζαίλτον Άλβες Μιράντα…

«Μηδέν στα δύο» μέτρησε ο Ζαΐλτον Αλβες Μιράντα, πιο γνωστός ως Κούτσα, στην προσπάθειά του να βρει ένα συμβόλαιο στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League.

Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει την δυνατότητα να βρει ομάδα μέχρι την λήξη των μεταγραφών για τους free agent παίκτες. Ο ποδοσφαιριστής μετράει 14 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Μποαβίστα έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.

Εχει αγωνιστεί επίσης στην Πορτογαλία με την φανέλα των  Αρούκα (2016-17, 25 συμμετοχές, 6 γκολ) και παλιότερα Μπελενένσες (14 συμμετοχές, 1 γκολ), Ριο Αβε (12 συμμετοχές, 2 γκολ), Εστορίλ (15 συμμετοχές, 5 γκολ), Τσάβες (79 συμμετοχές, 33 γκολ), Μιραντέλλα (41 συμμετοχές, 11 γκολ). Την χρονιά 2015- 2016 αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Καραμπούκσπορ με την οποία είχε μόλις 2 παιχνίδια.

Ο Κούτσα έστειλε το βιογραφικό του σε δύο ελληνικές ομάδες, γνωρίζοντας ωστόσο παρότι έκανε «κλικ» το οικονομικό αποτέλεσε εμπόδιο για την μεταξύ τους συνεργασία.

Στη Λαμία μετά την απόκτηση του Μαστούρ και του Σκόνδρα, το διαθέσιμο μπάτζετ μειώθηκε αισθητά για επιπλέον μεταγραφές. Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε προσφορά που δεν ξεπερνούσε τα 100 χιλιάρικα στον Κούτσα, ο οποίος από την πλευρά του έκρινε λίγα τα συγκεκριμένα χρήματα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ομάδα στην οποία επίσης προτάθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Τι πράγμα;… Αν προλαβαίνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου και το φινάλε των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές να προταθεί και να συζητήσει και με άλλες σουπερλιγκάτες ομάδες; Κοντός ψαλμός, αλληλούια!

πηγή: marca-sl.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button