Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η “τριπλέτα” του Ατρομήτου! (pics)

Τρεις είναι οι παίκτες “γρανάζια” στην ομάδα του Ατρομήτου στο φετινό. πρωτάθλημα της SuperLeague Σουρωτή.

Η φετινή χρονιά για τον Ατρόμητο Αθηνών εξελίσσεται ως μια μαγική σεζόν καθώς εκτός από τα αήττητα σερί που έχει η ομάδα, βρίσκεται και αρκετά ψηλά στην βαθμολογία κοντά στους τρεις μεγάλους.

Για αυτή την επιτυχία εννοείται πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο προπονητής της ομάδας Νταμίρ Κάναντι αλλά και η συνολική εμφάνιση της ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως ο Αυστριακός τεχνικός έχει στηριχθεί σε τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ας το πούμε πρωταγωνιστές της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αμρ Ουάρντα, Νικολά Ντιγκινί και Χαβιέ Ούμπιντες είναι τα τρία πολυτιμότερα γρανάζια της ομάδας του Περιστερίου, όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της SuperLeague.

Από την μία ο Ουάρντα είναι 4ος στο σύνολο στις τελικές προσπάθειες με 39 στο σύνολο.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι έξι ασίστς του Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος εκτός από ότι σκοράρει, μοιράζει και αρκετά γκολ.

Τέλος, ο Χαβιέ Ούμπιντες με τα 30/103 επιτυχημένα γεμισματα, έχει συμβάλει και αυτός σημαντικά στην εικόνα του Ατρομήτου..

Σίγουρα και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι εξίσου σημαντική και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, κάτι που το ξέρει ήδη ο Μπάμπης Τεννές από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button