Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αγοράζει τη Χάιντουκ ο Ντε Λαουρέντις

Στην απόκτηση μιας ακόμα ομάδας θέλει να προχωρήσει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μετά τις Νάπολι και Μπάρι.

Πρόθυμος να αγοράσει την κροατική Χάιντκουκ Σπλιτ φαίνεται να είναι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με δηλώσεις του.  Ο πρόεδρος των Νάπολι και Μπάρι βρέθηκε στην πόλη της Κροατίας, το Σπλιτ, για να δώσει το παρών στη συνέλευση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA).

Εκεί μίλησε σε τοπικό μέσο, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αν μου δώσετε την ευκαιρία, θα αγοράσω τη Χάιντουκ».  Η ομάδα από το Σπλιτ έχει σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, και μία πιθανή συνεργασία με τον ισχυρό άνδρα των «παρτενοπέι», θα βοηθούσε τα ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη.

«Φυσικά γνωρίζω τη Χάιντουκ. Την είχαμε αντιμετωπίσει σε ένα φιλικό με τη Νάπολι. Επειδή αγόρασα την Μπάρι, δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρομαι για τη Χάιντουκ. Πρέπει να δούμε πως είναι τα πράγματα στον σύλλογο, να βρεθεί μια χρυσή τομή» προσέθεσε.  Να τονίσουμε, πως μερίδιο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button