ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χουτεσιώτης και Γκέργκελι στην κορυφή της λίστας του ΠΑΣ Λαμία!(audio)

 Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα σήμερα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο "Τερματοφύλακας" στον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις από τις οποίες θα προκύψει ο εκλεκτός που θα πλαισιώσει τον Αλεξέι Κοσέλεφ στη μάχη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα σήμερα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο “Τερματοφύλακας” στον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις από τις οποίες θα προκύψει ο εκλεκτός που θα πλαισιώσει τον Αλεξέι Κοσέλεφ στη μάχη για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Κάπου εκεί έρχεται η εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 να δώσει νέες πληροφορίες σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα!

Όπως αποκάλυψαν οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος, τα δύο ονόματα που “παίζουν δυνατά” για τον άσσο, είναι οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Νάγκι Γκέργκελι!

Και για τους δύο ούτως ή άλλως έχουν αναφερθεί εδώ και καιρό, ωστόσο φαίνεται πως οι περιπτώσεις τους επανέρχονται στο προσκήνιο!

Για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά! Ο πρώην τερματοφύλακας του Ιωνικού αναζητά νέα στέγη, η Λαμία έχει κάνει εδώ και καιρό μία πρώτη κουβέντα και η περίπτωσή του είναι ανοικτή.

Λίγο πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα για τον Νάγκι Γκέργκελι! Ο Ούγγρος άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΛ, που αγωνίζεται με την Πάκσι της χώρας του έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Η Λαμία τον θέλει, ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με 7 clean sheets!

Την περίπτωση Νάγκι είχε φέρει στο προσκήνιο η εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” την Τετάρτη 31/5.

Ακούστε το απόσπασμα στο 50:10

Ακούστε το σημερινό 14/6 ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία

Διαβάστε επίσης

Back to top button