Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Εβερτον κινδυνεύει με τιμωρία λόγω Μάρκο Σίλβα

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των «Times», η Premier League ξεκίνησε έρευνα για την Έβερτον, που φέρεται να προσέγγισε παράνομα, τον Πορτογαλο, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, όταν εκείνος ήταν ακόμα στην Γουότφορντ.

Να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο εκλεκτός της ομάδας του Λίβερπουλ από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποχώρησε ο Ρονάλντ Κούμαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα,  τηλεφωνήματα και e-mail του Φαράχ Μοσίρι, ιδιοκτήτη της Έβερτον, ελήφθησαν ως αποδεικτικά στοιχεία των επαφών μεταξύ των δύο μερών, με συνέπεια  η Έβερτον να κινδυνεύει με τιμωρία. Η Premier League έχει προσπαθήσει να διευθετήσει την υπόθεση με την καταβολή αποζημίωσης από την Έβερτον στην Γουότφορντ, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει επιτευχθεί η συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι το 2005, η Τσέλσι τιμωρήθηκε με  300.00 λίρες  και αφαίρεση τριών βαθμών με αναστολή , επειδή πλησίασε τον Άσλει Κόουλ, που αγωνιζόταν στην Αρσεναλ.  Τότε, ο Ζοσέ Μουρίνιο  αλλά και ο Άγγλος πρώην διεθνής έπρεπε επίσης να πληρώσουν 75.000 λίρες πρόστιμο για συνάντηση σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button