Και έμεινε μόλις μία ημέρα…

0
402

Μία ημέρα έμεινε για τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του για να βρουν και να αποφασίσουν για το αν θα ενισχυθεί και άλλο ο ΠΑΣ Λαμία.

Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΣ Λαμία έχει πραγματοποιήσει 18 μεταγραφές και απομένουν μόνο λίγες ώρες για να αποφασίσει ο Μάκης Χάβος αν τελικά θα πάει για την 19η μεταγραφή ή απλά θα αφήσει το ρόστερ της ομάδας με τους 30 ποδοσφαιριστές.

Οι κανονικές μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει ένα παράθυρο μέχρι τις 15/9 για τους συλλόγους που επιθυμούν να πάρουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές της αγοράς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, αναζητεί έναν εξτρέμ, ο οποίος να αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης. Μάλιστα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προσπάθησε να προσεγγίσει τον Ζαίλτον Άλβες Μιράντα, τον διεθνή αριστερό εξτρέμ και πρώην της Αρούκα, όμως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.

Βέβαια, όσο πλησιάζει η ώρα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, οι ποδοσφαιριστές για να μην μείνουν «στο ράφι» θα αρχίσουν να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους αλλά και πάλι οι επιλογές αρχίζουν να λιγοστεύουν.

Πάντως, ο Χάβος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για τις μεταγραφές, λέγοντας πως θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής μόνο αν βρούμε αυτό που ψάχνουμε…

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here