FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κλείνουν» σιγά-σιγά οι θέσεις της ενδεκάδας!

Μπορεί ο Μάκης Χάβος να μην έχει αρκετό καιρό στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, όμως ορισμένες θέσεις στη βασική ενδεκάδα της ομάδας τις έχει αποκαλύψει στις προπονήσεις.

Τη Κυριακή 16/9 η SuperLeague ξεκινά και πάλι μετά την διακοπή του πρωταθλήατος λόγω του Nations League και ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η τρίτη αγωνιστική λοιπόν του πρωταθλήματος φέρνει έναν ακόμη δύσκολο αντίπαλο στη Λαμία και μετά από τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να ανακάμψει και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς.

Ο Μακεδόνας τεχνικό αν και βρίσκεται λίγο καιρό στον πάγκο της ομάδας, έχει αποφασίσει για το ποιοι θα αγωνιστούν σε ορισμένες θέσεις της βασικής ενδεκάδας. Στις προπονήσεις της ομάδας, ο Χάβος δοκιμάζει αρκετά πράγματα και πρόσωπο όμως, ορισμένοι δεν άλλάζουν ποτέ και παραμένουν πάντα στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Μάλιστα, λίγοι από αυτούς ξεκίνησαν και βασικοί στον φιλικό αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, στο 1-3 της Λαμίας.

Ξεκινώντας από τον «άσσο» πρέπει να πούμε ότι είναι μία θέση που αναμένεται να δούμε αλλαγές, μιας και ο Μπαντής ανεβαίνει, έτσι ανεβαίνει και ο ανταγωνισμός για τη θέση με τους Σαράνοφ και Μελίσσα να έχουν ήδη αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, ο καθένας.

Τώρα, δύο πρόσωπα που σίγουρα θα τους δούμε στη βασική ενδεκάδα εκτός απροόπτου είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ως δεξί μπακ και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι ως αριστερό μπακ.

Στο κέντρο της άμυνας τώρα, σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Ανέστης Αναστασιάδης, ενώ πρώτος για να πάρει τη θέση δίπλα του είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο και όχι ο Μάρκ Ασίγκμπα. Βέβαια, στις τελευταίες προπονήσεις ο Χάβος δοκιμάζει και Καρυπίδη δίδυμο με τον Αναστασιάδη, αλλά πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι τέτοιο.

Στα χαφ τώρα και εκεί δεν αναμένεται να δούμε εκπλήξεις, με τους Μάρκο Μπλάζιτς και Ελίνι Δημούτσο να έχουν «καπαρώσει» τις θέσεις. Τώρα, αν αποφασίσει να παίξει με τριάδα στα χαφ ο 49χρονος τεχνικός σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται και ο Φακούντο Μπερτόλιο παίζοντας ως κλασσικό δεκάρι.

Πηγαίνοντας προς το τέλος, ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, όπως επίσης και ο ανεβασμένος Θανάσης Καραγκούνης ο οποίος θα παίξει δεξιά στην επίθεση. Τώρα, τη θέση στα αριστερά διεκδικούν Χακίμ Μαστούρ και Τάσος Καραμάνος με τον Χάβο να τους δοκιμάζει και τους δύο στις τελευταίες προπονήσεις.

Να σημειώσουμε πως ο Καραμάνος έχει δοκιμαστεί να παίξει και ως δεύτερο φορ, σε ένα 4-4-1-1 με τον Μπερτόλιο να πηγαίνει αριστερά στον άξονα και τον Καραγκούνη δεξιά.

Βέβαια, καλό θα ήταν να περιμένουμε και τη σημερινή προπόνησης, να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές για να βγάλουμε ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Το LamiaSports θα σας κρατά ενήμερους για το τι συμβαίνει στις προπονήσεις και όχι μόνο της ομάδας, ενώ θα βρίσκεται κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button