Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Λούκας Ερνάντες έριξε πόρτα στη Γιουνάιτεντ

Τη ρήτρα των 80 εκατομμυρίων ευρώ του συμβολαίου του Λούκας Ερνάντες με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν διατεθειμένη να καλύψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Γάλλος αρνήθηκε παρότι οι «μπέμπηδες» του πρόσφεραν τα διπλάσια χρήματα.

Ένας παίκτης αποκάλυψη για την Ατλέτικο Μαδρίτης κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ο Λούκας Ερνάντες. Ο 22χρονος Γάλλος κέρδισε τη μάχη με τον Φελίπε Λουίς για τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ των «ροχιμπλάνκος» και ήταν επίσης βασικός και με την Εθνική Γαλλίας, στο Μουντιάλ, όπου στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής. Για να αποτρέψει πιθανούς μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή, η Ατλέτικο έθεσε τη ρήτρα αγοράς του στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Μολαταύτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca», κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν διατεθειμένη να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό και μάλιστα προσέφερε στον ποδοσφαιριστή και συμβόλαιο με αποδοχές διπλάσιες από αυτές που του δίνει η Ατλέτικο. Εντούτοις, ο Λούκας φέρεται να μην ενέδωσε στον πειρασμό δηλώνοντας την αφοσίωση του στους «ροχιμπλάνκος». «Βρίσκομαι στην ομάδα της ζωής μου» φέρεται να ήταν η απάντησή του. Άλλωστε ο Ερνάντες είναι μέλος της Ατλέτικο από το 2008, έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Επισημαίνεται μάλιστα, ότι τον αριστερό οπισθοφύλακα έχουν προσεγγίσει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζεται ο αδερφός του, Τεό Ερνάντες, όσο και η Μπαρτσελόνα, όμως και στις δύο περιπτώσεις εμφανίστηκε αρνητικός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button