Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

«Μπαμ» με Λισγάρα στη Γ’ Εθνική – Ποια ομάδα τον ανακοίνωσε

Αν και 37 ετών παραμένει πολύτιμος για μια ομάδα Γ' Εθνικής και μάλιστα θα είναι και αντίπαλος του Αστέρα Σταυρού στον 2ο όμιλο.

Αν και 37 ετών παραμένει πολύτιμος για μια ομάδα Γ’ Εθνικής και μάλιστα θα είναι και αντίπαλος του Αστέρα Σταυρού στον 2ο όμιλο.

Σούπερ κίνηση στη Γ’ Εθνική με τον Χρήστο Λισγάρα που ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Άρτας.

Δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε η Αναγέννηση Άρτας. Οι Αρτινοί έκαναν δικό τους τον Χρήστο Λισγάρα κάνοντας θόρυβο στη Γ’ Εθνική.

Ο 37χρονος αμυντικός με τις 302 επαγγελματικές συμμετοχές, έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό με τον οποίο κατέγραψε 26 παρουσίες στην Super League 2.

Ο Λισγάρας έχει περάσει επίσης από Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό και Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία της Ομάδας Μας!

Από σήμερα ο Χρήστος Λισγάρας ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί, στον Ολυμπιακό, την Παναχαϊκή, τον Λεβαδειακό, τον Αστέρα Τρίπολης, την Ξάνθη, τον Απόλλων Σμύρνης και μετράει πάνω από 300 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, είναι μέλος της οικογένειά μας! Καλώς όρισες Χρήστο στην Αναγέννηση Άρτας!”

Διαβάστε επίσης

Back to top button