FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι έκανες Χάβο απέναντι στον ΠΑΟΚ;

Μία ομάδα που την γνωρίζει όσο λίγοι θα αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος, σήμερα ως προπονητής του ΠΑΣ Λαμία. Πάμε να δούμε τι έχει κάνει ο Έλληνας προπονητής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο ΔΑΚ Λαμίας, για δεύτερη φορά για το πρωτάθλημα της SuperLeague, καθώς πέρυσι ήταν η δεύτερη ομάδα από τους μεγάλους που έπαιξαν στο γήπεδο του ΠΑΣ Λαμία, νικώντας με 0-2 σκορ.

Φέτος όμως, θα βρει έναν γνωστό του απέναντι καθώς στον πάγκο της Λαμίας εδώ και τρεις μήνες περίπου βρίσκεται ο Μάκης Χάβος.

Ο 49χρονος τεχνικός, όχι μόνο έχει υπάρξει προπονητής του «Δικεφάλου» αλλά έχει φορέσει και τη «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Χάβος αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ από το 1992 έως το 1997 όταν και αποχώρησε για να αγωνιστεί στην Skoda Ξάνθη.

Στον πάγκο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη έκατσε με δύο ιδιότητες. Αρχικά, ως βοηθός προπονητή του Παύλου Δερμιτζάκη, για 12 παιχνίδια, αλλά από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Ιούλιο του 2011 ήταν πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας 42 παιχνίδια.

Ο Χάβος ως αντίπαλος…

Δύο νίκες και έξι ήττες μετράει σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος, που το 2010-11 ήταν στον πάγκο του με αξιόλογη πορεία.

Τερμάτισε δεύτερος στα πλέι οφ, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στους “32” του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ήταν η πρώτη ομάδα που δούλεψε στην Super League Σουρωτή και η επιλογή του τότε θεωρήθηκε έκπληξη, αλλά και επένδυση στο προπονητικό του ταλέντο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button