Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας BC fan club: Αρχίζει το πρωτάθλημα!

Δείτε το μήνυμα του Έσπερου Λαμίας BC fan club, ενόψει της πρεμιέρας της λαμιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Δείτε το μήνυμα του Έσπερου Λαμίας BC fan club, ενόψει της πρεμιέρας της λαμιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Esperoslamias bc fan club

Λαμία   05  – 10  – 2019

Αρχίζει το πρωτάθλημα…

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Ένα ακόμη πρωτάθλημα αρχίζει αύριο Κυριακή,6-10-2019 .

Η ομάδα μας εκπροσωπώντας τα τελευταία χρόνια την πόλη της ΛΑΜΙΑΣ,ως μοναδική ομάδα basketball  σε εθνικές κατηγορίες, ξεκινάει την προσπάθειά της με το Εκτός Έδρας παιχνίδι στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό για την ομάδα μας. Με φιλοσοφία να αναδείξουμε μια νέα γενιά ταλαντούχων αθλητών, μικρούς σε  ηλικία,(μ.ο. 21,7 ετων),θα προσπαθήσουμε να βρούμε όσο δυνατόν πιο γρήγορα την χημεία μας, ώστε να δημιουργήσουμε μια καινούργια ανταγωνιστική ομάδα.

Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε το Στρατώνι Χαλκιδικής ,το οποίο φέτος έχει υψηλές βλέψεις. Άλλωστε το υποδηλώνουν και οι  μεταγραφές έμπειρων καλών παικτών, που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Είναι μια σκληρή αμυντικά ομάδα, και  στην έδρα της  η επίθεσή τους είναι πολύ παραγωγική.

Εμείς ως καινούργια νεανική ομάδα, ξέρουμε την δυσκολία της αναμέτρησης, ξέρουμε ότι το Στρατώνι είναι φαβορί στην έδρα του, ξέρουμε παράλληλα και  τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν, συγκεντρωμένοι στο αμυντικό και επιθετικό πλάνο μας ,ώστε  να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Ευχόμαστε καλή μπασκετική σαιζόν, με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές τους και γνωρίζουμε ότι :’’το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα. Ο καλύτερος ,δύσκολα χάνει…’’.

Καλή αρχή μας…Καλό μας ταξίδι…Καλό μας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button