FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της διοίκησης από τους Φαντομάδες!(pic)

Από τη μία οι Lamia Fadomades Club ευχαρίστησαν τους Blue Roumels Athens για την διαμεσολάβησή τους και την βοήθεια για να ανοιχθεί θύρα αλλά από την άλλη ρίχνουν αιχμές προς τη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία για το χθεσινό μπάχαλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να κράξουμε κανένα άλλα όταν μας αντιμετωπίζουν με αυτο το τρόπο η ίδια η διοίκηση της ομάδας μας, ειλικρινά τα λόγια περισσεύουν…τι ακριβώς εξυπηρέτητε κύριοι υπεύθυνοι ;;;από την Δευτέρα ξέρατε ότι θα έρθει κόσμος στο Περιστέρι και εσείς κάνατε το κορόιδο αδιαφορώντας πλήρως… δεν κάνατε σωστά αυτό για το οποίο πληρώνεστε καλά κιόλας…ας ελπίσουμε ότι είναι από ασχετοσύνη και όχι επί σκοπού επειδή κάποιοι θα ξεμεναν από προσκλήσεις.. γνωστά αυτά έτσι;;να λέτε στον φίλαθλο κόσμο την αλήθεια και μην γκρινιάζετε για τον κόσμο… !!! εντελώς απαράδεκτο ντροπή σάς!!

Υ.Γ.1 ευχαριστούμε το blue roumels athens club και τον Νίκο Μυλωνά που μεσολάβησε για να μπούμε στο γήπεδο σε δίκη μας θύρα και τον υπεύθυνο από την ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπέροχη φιλοξενία …

Υ.Γ. 2εμείς δεν ξενερωσαμε ποτέ ήμασταν και θα ήμαστε εκεί που παίζει η θέα μας…!! Μόνο Λαμία»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button