Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε ρυθμούς Άγιαξ η ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και αναμένεται να κάνει αλλαγές.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και αναμένεται να κάνει αλλαγές. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους τιμωρημένους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα, κάτι που τον αναγκάζει να «ανακατέψει την τράπουλα» στην αναμέτρηση του Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Οικονόμου αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, αντικαθιστώντας τον Τσιγκρίνσκι, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε κόντρα στον Πανιώνιο. Επίσης, ο Γαλανόπουλος αναμένεται να πάρει τη θέση του Άλεφ, ενώ ο Γκάλο θα αγωνιστεί σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Στα αριστερά της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Χουλτ, ενώ στη θέση του Λιβάγια θα αγωνιστεί ο Κλωναρίδης, πίσω από τον Πόνσε.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Οικονόμου και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Γκάλο και Μάνταλος θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Κλωναρίδη να ξεκινάει στην πλάτη του Πόνσε, ο οποίος θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button