Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τα ρεκόρ του Χούντελααρ: «Τώρα είναι πιο δυνατός από τότε που ήμουν 24 ετών»

Ο Κλας Γιαν Χούντελααρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη (3-0) του Αγιαξ  επί της Γκρόνινγκεν, σημειώνοντας δύο γκολ και φτάνοντας συνολικά τα έξι έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στην τελευταία…πρόβα του Αγιαξ πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Όμως εκτός από τα δύο γκολ, υπήρχαν περισσότερα ωραία γεγονότα για τον 35χρονο Ολλανδό επιθετικό.

Με το πρώτο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 250 σε πρωτάθλημα (Eredivisie, Eerste Divisie, Liga, Serie A και Bundesliga), ενώ με το δεύτερο, ο  Χούντελααρ ισοφάρισε τον Μάρκο Φαν Μπάστεν με 128 στην Eredivisie. «Είναι φυσικά τόσο διασκεδαστικό, αλλά πάντα θέλεις περισσότερα. Δεν έχει ακόμη τελειώσει ο δρόμος!», είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του Άγιαξ.

Τα γεγονότα  όμως δεν έχουν τελειώσει ακόμα.  Ο Χούντελααρ σημείωσε 2 γκολ σε τρία  τελευταία του παιχνίδια στην Eredivisie. Ηταν ο ίδιος, ο τελευταίος παίκτης του Αγιαξ,  που το είχε πετύχει ξανά. Τότε ήταν 24 ετών, τώρα 35.

«Φυσικά έχω μεγαλώσει, αλλά νομίζω ότι είμαι ακόμα καλύτερος και ισχυρότερος τώρα. Περισσότερο ώριμος από τότε», πρόσθεσε.

Αλλά δεν είναι όλα. Μόνο μία φορά ο Χούντελααρ σκόραρε πάνω από 4 φορές στους πρώτους 5 αγώνες της σεζόν στην Eredivisie: 7 για τον Άγιαξ το 2007/2008, τότε που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 33 γκολ.

«Είναι μία ωραία υπενθύμιση. Εγώ προσπαθώ να βάζω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, να είαι σημαντικός για την ομάδα, να κερδίζω. Δεν πρέπει να κοιτάξεις πολύ μπροστά, γιατί τότε μπορεί να είσαι πάρα πολύ ανυπόμονος και δεν θα μπορέσεις να είσαι προσεκτικός».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button