Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αινιγματικός για Νεϊμάρ ο Τούχελ

Κρατά τα χαρτιά του «κλειστά» ο Τόμας Τούχελ σχετικά με τον ρόλο των Νεϊμάρ και Ντι Μαρία στη σημερινή πρεμιέρα της Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ».

Αρνείται να αποκαλύψει το ρόλο που θα δώσει στο Νεϊμάρ ο Τόμας Τούχελ, σε δηλώσεις του ενόψει του σημερινού ματς της Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γερμανός κόουτς τονίζει πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξει, αλλά με ποιον ρόλο, δε θα πω», αφήνοντας υπόνοιες για την συμμετοχή του Άνχελ Ντι Μαρία στο βασικό σχήμα των Παριζιάνων.

Ο Νεϊμάρ, έχει καθιερωθεί ως αριστερός πλάγιος επιθετικός στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο Τούχελ δεν αποκαλύπτει αν θα χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στη συνηθισμένη θέση του ή ως δεκάρι.

Ο οργανωτικός ρόλος του 26χρονου σταρ δεν έχει περιοριστεί στην Παρi, όπου αγωνίζεται (όπως και στην Μπαρτσελόνα) στο αριστερό «φτερό» της γαλλικής ομάδας, έχοντας καταφέρει να πετύχει τέσσερα γκολ και να δώσει μια ασίστ σε πέντε αγώνες της «Ligue 1».

Όσο για τον Αργεντινό τονίζει πως «ποτέ δεν είναι ρίσκο να εμπιστεύεσαι τον Ντι Μαρία», κρατώντας κρυφό το αν θα αγωνιστεί στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button