Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Νσοκί η Παρί

Οι Παριζιάνοι εκτός από μεταγραφές εντυπώσεων και πακτωλού εκατομμυρίων παίζουν… μπάλα και με δικά τους παιδιά, με τον Στάνλει Νσοκί να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρώτη ομάδα έχει παίξει μόλις τέσσερις φορές για την ώρα. Μία πέρυσι και τρεις φέτος. Ε και; Ο Στάνλεϊ Νσοκί προορίζεται για μεγάλα πράγματα.

Γι’ αυτό το λόγο και οι πρωταθλητές Γαλλίας τον έκαναν και τυπικά επαγγελματία, υπογράφοντας μαζί του πολυετές συμβόλαιο. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι δεν άφησαν να γίνει γνωστό μέχρι πότε.

Ο τεχνικός τους, Τόμας Τούχελ, έχει μείνει με το στόμα… ανοιχτό και σίγουρα μέσα στη σεζόν θα του δώσει πολλές ευκαιρίες για να γίνει ακόμη καλύτερος. Για να πάρει παραστάσεις. Να ιδρώσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Όπως έκανε και όταν ήταν πιο μικρός.

Όσοι τον έχουν δει κάνουν λόγο για έναν παίκτη που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Όχι μόνο στην Παρί και στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Άλλωστε έχει όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Ψηλός, αθλητικός, με υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έχουν ξοδέψει πολλά εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία καλοκαίρια για να φέρουν διάφορους αστέρες των μετόπισθεν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η μεγαλύτερη κίνησή τους να έγινε χωρίς να χρειαστεί να δώσουν ένα… σεντ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button